Workshop Voorlezen: 24 november 20u

Op 24 november zijn alle Brusselse bibliotheken 's avonds open tot 22u. Alle Brusselse bibliotheken? Ja álle Brusselse bibliotheken. De nederlandstalige én de franstalige bibliotheken organiseren samen de Nocturne Bibliotheken/thèques Brussels.

In de bib van Laken ben je welkom op de sfeervolle avondopening: vanaf 19u onthalen we je met een warme drank en om 20u kan je aansluiten bij een Workshop/Atelier Voorlezen. Eefje Raets van de Boekenkaravaan zet je op weg. Ben je papa, grootouder, mama, student, leerkracht of babysitter en wil je weten hoe je eraan begint? Schrijf je dan in door te bellen naar 02/423 53 20 of te mailen naar annemie.vanisterdael@brunette.brucity.be.  Inschrijven is gratis. We verwachten je met al je vragen over voorlezen, op die donkere herfstavond, in onze warme bib.